logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
FOLLOW US
Top
1 jun

Aankomende Evenementen en Acties

4 juni

LIVE Spanish Guitar met Jur Vermijs. Lees hier meer over Jur.

11 juni

LIVE Spanish Guitar met Patrice Martel vanaf 19:00. Lees hier meer over Patrice.

15 juni

Wereld Tapas Dag Om deze dag te vieren gaan we bij Lokanta terug naar het ontstaan van de tapas. Elk eerst bestelde drankje wordt in de week van 15 juni bedekt met een pincho. Tapas komt namelijk van het Spaanse woord tapar, dat bedekken betekend. De belegde broodjes (pinchos) werden vroeger gebruikt om het glas te bedekken (tapar) en zo het drinken te beschermen. Later hebben de kleine gerechtjes zich ontwikkeld van een hapje bij de borrel tot een complete maaltijd. Lees meer over Wereld Tapas Dag op http://www.spain.info/nl/wereldtapasdag/.

18 juni

LIVE Spanish Guitar met Patrice Martel vanaf 19:00. Lees hier meer over Patrice.

25 juni

Flamenco Extravagante! In het kader van het Flamenco Festival een optreden van Jur Vermijs met Isabel Bermejo. Isabel Bermejo is een Spaanse zangeres. Zij voert moeiteloos even jazz- en soulmuziek uit als flamenco en zelfs rock. Op het gebied van Spaanse muziek en Flamenco groeide ze op het luisteren naar de grote artiesten zoals Conchita Piquer, Lola Flores of Marife de Triana. Later zingt ze meer moderne muziek als Estrella Morente, Niña Pastori of Vanesa Martin. Ze speelde met gitaristen  en dansers uit Spanje en Nederland als Rezar Dominguez, Paco Fernandez of Rafael de Carmen en Marta Flendig. Over Jur lees je hier meer. Meer weten over het Flamenco Festival? http://www.flamencofestivalrotterdam.nl/

1 juli

Vanaf 18:45

Bryan van Putten in samenwerking met de Pica Pica zomerparade. Deze Nederlands-Caribische singer-songwriter maakt gestaag naam met zijn intieme, melodieuze liedjes, waarin hij pophooks, afrocaribische ritmes, poëtische teksten en nostalgische sentimenten moeiteloos met elkaar versmelt. Hij wordt wel vergeleken met John Mayer en Damien Rice, maar zal daarbij zijn Caribische achtergrond nooit verloochenen.  Kijk op http://www.picapica010.com/ voor meer informatie.

2 juli

Live Spanish Guitar met Patrice Martel vanaf 19:00. Lees hier meer over Patrice.

Lokcarsan
No Comments

Leave a Reply