TAKE AWAY & DELIVERY

Tapas

Onze tapas worden dagelijks vers bereid door chef-kok Sandor Kluin.

Op de menukaart bij Lokanta staan zowel authentieke Spaanse tapas als de minder bekende gerechtjes uit alle windstreken van Spanje. Wij kopen onze ingrediënten dagelijks vers in en bereiden alle tapas in eigen keuken. Onze gerechtjes kunt u nergens anders eten!

Onze tapas worden al bijna 20 jaar met liefde bereid door chef en eigenaar Sandor Kluin. Zijn ervaring in de Spaanse keuken en zijn creativiteit hebben ervoor gezorgd dat Lokanta niet meer is weg te denken uit Rotterdam.

Naast onze los te bestellen tapas hebben wij diverse arrangementen:

  • Verrassingsmenu €36,50 per persoon: Een selectie van onze tapas geserveerd in vier gangen inclusief brood met alioli, paleta ibérica, manchego con membrillo, drie koude tapas, zes warme tapas en een dessert.
  • Spanish High Wine: € 34,50: Een etagière vol met onze heerlijke Spaanse tapas en een proeverijtje van 3 Spaanse wijnen. Elke dag tussen vier en zes uur, alleen op reservering.

U kunt een voorbeeld van onze menukaart downloaden als PDF. Klik hiervoor op de link hier links van u. De gerechten op onze kaart wisselen bijna dagelijks naar het aanbod van onze leveranciers en naar de seizoenen. Om toch een idee te krijgen kunt u hieronder een recent menu downloaden.

Let op! De menukaart hieronder is niet dezelfde als die we gebruiken voor afhalen en bezorgen omdat niet alle gerechten daar geschikt voor zijn. Klik HIER voor afhalen en bezorgen.